Συστήματα Ασφαλείας {'hide':'true'}

banner imagebanner image

P & G Energy Kos

Συστήματα Παρακολούθησης CCTV

Συστήματα Παρακολούθησης CCTV
Ολοκληρωμένα Συστήματα Καμερών

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς CCTV (Closed Circuit Television) είναι το σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας. Αποτελείται από μια συσκευή καταγραφής, οθόνη παρακολούθησης και μία ή περισσότερες κάμερες.
Είναι η πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση στην αγορά και γι' αυτό αποτελεί ιδιαίτερα διαδεδομένη επιλογή.

 

 

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα Συναγερμού

Συστήματα συναγερμών ασφαλείας για προστασία σπιτιών και καταστημάτων σε τιμές προσφοράς. Το κάθε σύστημα συναγερμού έχει την δυνατότητα να ειδοποιεί τηλεφωνικά σε περίπτωση παραβίασης.

Τα 4 στοιχεία που πρέπει να έχει το σύστημα συναγερμού που θα επιλέξεις.

Αναρωτιέσαι πoιο σύστημα συναγερμού σπιτιού είναι καταλληλότερο για σένα; Ψάχνεις τρόπο να προστατέψεις τον επαγγελματικό χώρο ή το κατάστημά σου; Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι.
Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί ραγδαία. Όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει κάποιο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι του, με τους συναγερμούς να αποτελούν μια από τις πιο διαδεδομένες επιλογές.
Η ποικιλία που υπάρχει στο εμπόριο είναι μεγάλη και ικανή να καλύψει κάθε ιδιαιτερότητα του χώρου. Ωστόσο, τα συστήματα συναγερμού εξωτερικού και εσωτερικού χώρου χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:

Ασύρματα συστήματα συναγερμού

Πρόκειται για το κέντρο συναγερμού που επικοινωνεί με τα επιμέρους εξαρτήματα μέσω ραδιοκυμάτων, οπότε οι επεμβάσεις κατά την εγκατάστασή του είναι πολύ περιορισμένες. Τα μερεμέτια που απαιτεί είναι λιγότερα και ο συνολικός χρόνος εγκατάστασής του είναι σύντομος και αυτό αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των ασύρματων συστημάτων συναγερμού.


Ενσύρματα συστήματα συναγερμού

Συνήθως η εγκατάστασή τους απαιτεί περισσότερο από μια ημέρα και αρκετά μερεμέτια. Πρέπει να γνωρίζεις ότι μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθούν ορισμένα έπιπλα ή συσκευές για την άρτια εγκατάστασή του, ακόμη και να ανοιχθούν τρύπες για την τοποθέτηση των καλωδίων. Η τεχνολογία όμως στην οποία στηρίζεται είναι τρομερά αξιόπιστη και μια από τις πιο σίγουρες λύσεις. Κάθε δύο χρόνια απαιτεί συντήρηση και αλλαγή μπαταριών, όμως με τον σωστό έλεγχο, κρίνεται σχεδόν αδύνατη η παραβίασή του.

Ακόμα και έτσι όμως τα προϊόντα που μπορείς να βρεις σε κάθε κατηγορία είναι πάρα πολλά και μπορούν να μπερδέψουν και τον πιο ενημερωμένο αγοραστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε κατατοπίσει πλήρως σχετικά με τις δυνατότητες που έχεις. Ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί εύκολα μετά από μια μελέτη του χώρου να σου προτείνει το καλύτερο σύστημα συναγερμού για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Για να έχεις όμως μια πρώτη ιδέα σχετικά με το τί πρέπει να ελέγξεις, μιλήσαμε με τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και συγκεντρώσαμε τα στοιχεία που πρέπει να συγκεντρώνει ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού:

Αξιόπιστη λειτουργία χωρίς λάθη

Η αξιόπιστη λειτουργία ενός συστήματος συναγερμού εξαρτάται από 3 κυρίως πράγματα: την καλή εγκατάσταση, τη σωστή χρήση και την ποιότητα του συστήματος. Για να συμβεί αυτό λοιπόν πρέπει να διαλέξεις προσεχτικά τον εγκαταστάτη που θα πραγματοποιήσει τη σύνδεση του συναγερμού στο σπίτι ή στο κατάστημα σου και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης που θα σου δώσει. Ακόμη φρόντισε κατά την επιλογή σου να διαλέξεις μια ποιοτική συσκευή που δε θα παρουσιάσει ελαττώματα και βλάβες.


Προσιτό κόστος

Σίγουρα οι φθηνές και συμβιβαστικές λύσεις δεν είναι οι καλύτερες, ωστόσο το κόστος δε χρειάζεται να είναι πολύ μεγάλο. Στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία συστημάτων συναγερμού σε προσιτές τιμές και για όλες τις ανάγκες. Επένδυσε σε ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού που θα προφυλάσσει μακροπρόθεσμα το χώρο σου.


Εύκολη Τοποθέτηση

Τα συστήματα συναγερμού που μπορείς να επιλέξεις είναι πραγματικά πολλά. Έχοντας την επιλογή τόσο ενσύρματων όσο και ασύρματων συστημάτων δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με περίπλοκες και δύσκολες εγκαταστάσεις που απαιτούν πλήθος τεχνικών εργασιών. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, μπορεί μετά από μια μελέτη του χώρου να σε συμβουλέψει εύκολα ποιο σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί στο χώρο χωρίς να απαιτούνται πολλές προσαρμογές.


Μέγιστη λειτουργικότητα

Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα σύστημα συναγερμού είναι η εύκολη χρήση. Όσες δυνατότητες και αν έχει το σύστημα που θα επιλέξεις άμα δεν είναι χρηστικό δε θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις. Έχε στο μυαλό σου ότι ένα αποτελεσματικό σύστημα συναγερμού πρέπει να έχει σαν σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία.

Τοποθέτησε το πιο κατάλληλο από τα συστήματα συναγερμού στο σπίτι σου και διασφάλισε ώρες χαλάρωσης χωρίς φόβο. Προτού κάποιος αποπειραθεί να παραβιάσει το σπίτι σου, με τη βοήθεια του κατάλληλου επαγγελματία δημιούργησε έναν ασφαλή χώρο για όλη την οικογένεια.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες για να σου εξασφαλίσουν την προστασία του χώρου σου. Οι τεχνικοί μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα συστήματα συναγερμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές ενώ αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία σχετικά με την εγκατάσταση ή επισκευή του συναγερμού σου.

 

 

Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις

Θυροτηλέφωνα - Θυροτηλεοράσεις

Η θυροτηλεόραση είναι σύστημα επικοινωνίας με ήχο και εικόνα μεταξύ της εξώπορτας και του εσωτερικού χώρου κατοικίας η διαμερισμάτων πολυκατοικίας η μεταξύ διαφόρων εργασιακών χώρων.

Ένα σύστημα θυροτηλεόρασης αποτελείται από την μπουτονιέρα πού βρίσκεται μπροστά από την εξώπορτα και περιλαμβάνει μικρόφωνο μεγάφωνο και την κάμερα, σε ενιαία συσκευή κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους. Στον εσωτερικό χώρο (του σπιτιού ) υπάρχει η συσκευή πού περιλαμβάνει μικρόφωνο, μεγάφωνο, την οθόνη και το κουμπί πού ελέγχει την ηλεκτρική κλειδαριά . Η επικοινωνία μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής συσκευής γίνεται με τις κατάλληλες καλωδιώσεις.

Μπουτονιέρες

Δημιουργούνται από συναρμολογούμενα τμήματα με πλήθος λειτουργιών και εναλλακτικές δυνατότητες τοποθέτησης για μέγιστη ευελιξία σε χρωματικές επιλογές με ψηφιακό πληκτρολόγιο και πλήκτρα αφής σε χρωματικές επιλογές πλαισίων.

Οθόνες 

Οθόνες υπάρχουν ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, μικρής ή μεγάλης διάστασης, χωνευτής ή επίτοιχης τοποθέτησης, σε διάφορα χρώματα και υλικά. Λειτουργούν αυτόνομα , διαθέτουν μνήμη, ή άλλες επιμέρους λειτουργίες πού εσείς επιλέγετε για να έχετε μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητά σας. Υπάρχουν με μικρή ή μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας έως 7’’ με λειτουργική και εργονοµική ζώνη µε τις 4 βασικές εντολές (έλεγχος κλειδαριάς, συνοµιλία, ενεργοποίηση κάµερας μπουτονιέρας, φωτισµός κλιµακοστασίου). Δυνατότητα προγραµµατισµού περισσότερων λειτουργιών µέσω του µενού.

Κάμερες

Οι κάμερες μεταφέρουν την εικόνα από τον εξωτερικό χώρο στην οθόνη της θυροτηλεόρασης. Η μεταφορά εικόνας στην οθόνη μπορεί να γίνει ενσὐρματα ή ασύρματα.

Καλωδιώσεις

Υπάρχουν συστήματα μόνο με 2 καλώδια (χωρίς πολικότητα) για όλη την εγκατάσταση.Είναι ένα απλοποιημένο σύστημα εγκατάστασης με ελάχιστη καλωδίωση και ισχυρά χαρακτηριστικά.